TEST MINISTRIE  (Test Drive)                   

Beni nje test te ngjashem ne prove zyrtare do te konsiderohet!

 

 

 

Δεν είναι κατάλληλο το Τεστ σημάτων με τυχαία τεστ στα σήματα (testdrive)

Mbani mend, megjithate, se testet e rastit

jane te pershtatshme per te percaktuar punen tuaj, per te mos mesuesve.

Sigurisht qe ju do te shihni disa permiresime duke bere ate perseri dhe perseri rastesisht testakia por ky permiresim do te jete ne disproporcion me kohe dhe perpjekje qe ju keni shpenzuar dhe askush nuk mund te garantoje qe ju do te kaloje provimin teorik per te marre diplomen tuaj! Arsyet jane te shumta...

 

 

 

 

Pse eshte gabim te vetem praktike me test te rastit?

Θα συναντάς τα ίδια τεστ και τα ίδια σήματα ξανά και ξανά!1) Nuk jam i sigurt se une do te shkoj te gjitha pyetjeve te librit edhe pas testeve te shumta. Ju gjithashtu duhet te mendojne se do te kete disa pyetje per te pare dy ose tre here te pakten!

2) Eshte e sigurt per te pare me shume pyetje si shume here si ju kane nevoje per shenjen "Turn rrezikshme te drejte."

3) Pyetjet e lehte eshte 3 here me shume se e veshtire, keshtu qe ju do te keni tre here me shume gjasa te takohet me secilin test. Kjo ndodh tek ju çdo here dmth te kunderten e asaj qe ju duhet! Do te takohet me pyetje te veshtira e kodit te rralle, ndersa shume shpesh e lehte!

4) Ju do te dini kur te jeni gati per testin tuaj. Nuk mund te mbeshtetet ne testakia fundit 5 ku jeni pergjigjur sakte te gjitha pyetjeve, ata kane gjasa per te rene nje pyetje te lehte dhe shanset jane me te dybek perfundime te gabuara! Çfare ndodh zakonisht eshte dita e provimit te bjere 2-3 pyetje (jo me shume), ju me gjase nuk do te mbani mend, sepse kam ardhur te gjithe atyre ne testin tuaj te pare, pergjigjet e gabuara dhe ata u takuan perseri! Testet e rastit nuk e di qe kjo te jete ne ekran disa here deri ne permendore!

 

Le te flasin numrat:

Vetem 25% e nxenesve kaloi pare duke ndjekur metoden Ne praktikojme rastit testakia testdrive, lexoni librin!

99% e nxenesve aplikuar Testkok.gr metode (Test i Progresit - Error Test) kaloi te pare, me me pak perpjekje dhe ne me pak kohe!

 

Zgjedhja eshte e juaja...

 

Χάρτης σχολών οδηγών  συνεργάτες του Testkok.gr

 

 

 

Click on the map and find any nearby partner of us.

Registering at your driving school earns you a free coupon!!!

 

 

 

Τεστ σημάτων με τυχαία τεστ στα σήματα (testdrive)

 

Testkok.gr eshte aplikimi vetem online qe gjeneron teste te besueshme, te cilat jane plotesisht ne perputhje me strukturen e ministrise zyrtare te testit! Shume mendojne se keto teste jane krejtesisht te rastit.Trajneri Une e di se çdo testi zyrtar permban pyetje nga te gjitha kapitujt. Ne qofte se kjo ishte krejtesisht e rastit, nuk ishte nje rast testi, nuk permban nje seksion te pyetjeve, te tilla si per shembull DISTANCA TE FLETE

 

Per te shmangur kete dhe per te hetuar siç duhet te gjitha çeshtje e, testi zyrtar posedon nje program qe zgjedh pyetje te rastit por te gjithe materia ne proporcion te duhur. Ajo arrin shfaqen çdo njesie (grupi i pyetjeve) gjithmone ne pika te veçanta. P.sh.. Pyetja DIASTAFROSEIS 48 ne programin zyrtar te ministrise gjithmone shfaqet ne pyetje 13 dhe gjithmone ne pyetjen 13 çfare prove dhe nuk do te takohen kryqezimet vetem ndersa jane shenjat qe do t'i hasni vetem pyetje 3-11!

Ne prove tjeter qe ju do te gjeni ne internet (testdrive) do te takohet me pyetjen e njejte ne vende te ndryshme. p.sh. ndalese mund te takohen ne pyetjen e pare, por mund pyetja 13. Algoritme jane krijuar nga zhvilluesit, ajo eshte krejtesisht e ndryshme nga programi zyrtar te ministrise!Dallimi eshte se ju do te duhet te bejne testime te nje shume me shume per te permbushur te gjitha pyetjeve te pakten nje here!