Τι λένε οι συνεργάτες μας για το Testkok.gr

 

Το Testkok.gr από τον Μάιο του 2012 μέχρι και σήμερα κερδίζει τις εντυπώσεις και την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων εκπαιδευτών αλλά και μαθητών!

Είναι ένα σύγχρονο εργαλείο βοηθητικής εκπαίδευσης, που αναβαθμίζει τον δείκτη παροχής υπηρεσιών των συνεργατών μας!

Παρακάτω παραθέτουμε ενδεικτικά μερικές απόψεις και σχόλια...

Όλοι οι εκπαιδευτές στην αρχή ήταν επιφυλακτικοί και αυτό είναι από τα βασικά στοιχεία που εκτιμούμε στους συνεργάτες μας. Πρώτα το μελέτησαν, το δοκίμασαν οι ίδιοι και αφού δειλά δειλά το δοκίμασαν σε ένα μικρό δείγμα μαθητών και δέχτηκαν τις πρώτες θετικές εντυπώσεις και εισέπραξαν τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων, το εμπιστεύτηκαν και το ενέταξαν στο σύστημα εκπαίδευσης τους μετά το πέρας των θεωρητικών τους μαθημάτων. 

 

Σχολή Οδηγών: ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΦΙΛΟΛΑΟΥ 88 | ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΤΗΛ. 210 752 0 088 | ΚΙΝ. 693 78 26 163

 

Ντυμένος Παντελής: Επειδή ασχολούμαι… με τα PC από τότε που τα έφτιαχναν χωρίς σκληρό δίσκο, και ξεκινούσαν με δισκέτα και με το Internet ασχολούμαι από τότε που υπήρχαν τα 56k modem…
Θα μπορούσα λοιπόν να πω ότι η εφαρμογή Testkok.gr είναι άψογη από πλευράς στησίματος και δυνατοτήτων. Αυτό όμως που πραγματικά νομίζω ότι την απογειώνει είναι ο άνθρωπος πίσω από αυτή.
Η εφαρμογή αυτή καθαυτή λύνει τα χέρια μαθητών και δασκάλων. Οι μαθητές βρίσκουν ερέθισμα να ξεκινήσουν το διάβασμα και οι δάσκαλοι βρίσκουν ερέθισμα να κάνουν το θεωρητικό μάθημα πιο αναλυτικά.

 

 
 

Σχολή Οδηγών: 4 ΤΡΟΧΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ

ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ζ' 1 | ΣΕΡΡΕΣ | ΡΟΔΟΠΟΛΗ | ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑ | ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ

ΤΗΛ. 23210 58 158 | ΚΙΝ. 694 240 71 50

 

Σαμαράς Γεώργιος: Σκεπτόμενοι την εξέλιξη της τεχνολογίας στην αυτοκινητοβιομηχανία, ο καθένας μας μπορεί να θυμηθεί πως ήταν μια πλούσια έκδοση αυτοκινήτου πριν 15 χρόνια και πως σήμερα. Από το υδραυλικό - ηλεκτικό τιμόνι, ABS, Airbags, σύστημα ηλεκτρονικής ευστάθιας, αισθητήρες παρκαρίσματος, αισθητήρες αναγνώρισης εμποδίων, μέχρι και σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος και χειρισμού του μέσω smartphone κινητού.
Το βρίσκετε λογικό να διαβάζουν οι υποψήφιοι οδηγοί τα σήματα με τον ίδιο τρόπο όπως και πριν 20 χρόνια;
Στην δύσκολη οικονομικά εποχή που ζούμε μόνον έξυπνες ιδέες μπορούν να μας κάνουν να πάμε μπροστά. Η ομάδα του testkok.gr φαίνεται πραγματικά ότι εργάστηκε σκληρά για να λειτουργήσει και να πετύχει αυτή η ιδέα!
Ενημερωθείτε και δουλέψτε το testkok.gr . Θα με θυμηθείτε! 

 

 

 

Σχολή Οδηγών: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 58 | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛ. 231 091 1170  ΚΙΝ. 697 739 4151

 

Καραγιάννης Αντώνιος: Νοέμβριος 2013 (αρχή συνεργασίας) | Το Testkok.gr είναι πραγματικό εργαλείο για τον μαθητή αλλά και για τον εκπαιδευτή!! το δουλεύω ένα μήνα και παρατηρώ ότι δίνει επιπλέον κίνητρο για μελέτη στον μαθητή γιατί τσεκάρει την πρόοδό του με ακρίβεια. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στους δημιουργούς!!
Καραγιάννης Αντώνιος: Μάρτιιος 2014 (Μετά από 15 μαθητές) | Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους δημιουργούς του testkok.gr διότι διαπιστώνω ότι όσο περνά ο καιρός αποκτά αναγνωρισιμότητα και πλέον είναι ένα σημαντικό κριτήριο επιλογής σχολής από τους μαθητές. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που με επιλέξατε για συνεργάτη.
 
 
 
 
 
 

Σχολή Οδηγών: ΠΑΡΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 20 & ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ 18 | ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΤΗΛ. 210 57 50 132 ΚΙΝ. 6977 31 47 15

 

Πάρνης Απόστολος: Χρησιμοποιώ το πρόγραμμα από την άνοιξη, έχω εκπαιδεύσει με αυτόν τον τρόπο 20 υποψήφιους και σε συνδυασμό με την θεωρητική εκπαίδευση είχα μόνο μια αποτυχία και αυτή με δυο λάθη, δηλαδή στους 20 μαθητές οι 19 επέτυχαν τις θεωρητικές εξετάσεις με την πρώτη! Αυτό σημαίνει για μένα διαφήμιση ,καινοτόμο σύστημα εκπαίδευσης, συντομότερη έναρξη πρακτικών μαθήματων άρα και συντομότερη ολοκλήρωση της συνολικής εκπαίδευσης. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

 

 

 

Σχολή Οδηγών: Μ. ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ - Χ. ΖΕΡΒΟΣ

Λ. ΘΕΡΙΣΣΟΥ 123 | ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλ. 2810 31 36 36 | Κιν. 697 33 80 253

 

Τσαγκαράκη Μαρίνα: Το Testkok.gr είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, καλοδουλεμένο και προσεγμένο και κατά τη γνώμη μου αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για  τις σχολές, που θέλουν να κάνουν σωστή και ολοκληρωμένη δουλειά. Θεωρώ ότι όταν ο μαθητής αφιερώσει λίγο χρόνο, θα έχει την επιτυχία σίγουρη! Στη σχολή μας, μόλις ολοκληρώσουμε τη θεωρία αναλαμβάνει το Testkok.gr και είμαστε ήσυχοι ότι προσφέρουμε το καλύτερο στους πελάτες μας. Σε όλη την ομάδα του Testkok.gr ένα μεγάλο ευχαριστώ!