ΤΕΣΤ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ  (Test Drive) Συνεργαζόμενες ποιοτικές σχολές οδηγών για δίπλωμα αυτοκινήτου, φορτηγού, μηχανής, λεωφορείου

 

 

 

Προς Υπουργό υποδομών, μεταφορών και δικτύων: Απαιτούμε διαφάνεια στην διαδικασία εξετάσεων νέων οδηγών
 
 
 
 

Κάνε ένα τεστ στα σήματα του Κ.Ο.Κ. παρόμοιο με το επίσημο τεστ στο οποίο θα εξεταστείς!

Να θυμάσαι, πως τα τυχαία τεστ, είναι κατάλληλα για να διαπιστώσεις αν είσαι έτοιμος για τις εξετάσεις σου και όχι για να βελτιωθείς. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο το τεστ ονομάζεται "προσομοίωση εξετάσεων" και όχι εκπαιδευτική εφαρμογή...

 

 

SuperExcellent

Mία καινοτόμα εφαρμογή από την ομάδα του testkok που βοηθά τα παιδιά

να μάθουν την ορθογραφία της ημέρας παίζοντας! + Προπαίδεια + Αγγλικά

 

 

 

 
Πάτα το Start για να κάνεις ένα τεστ στην κατηγορία που σ’ ενδιαφέρει… Χρειάζεσαι εγγραφή με κουπόνι για να έχεις πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής!
 

Γνωρίζεις ότι... 

- Μετά από 2-3 μέρες, πολλοί μαθητές, έχοντας κάνει αρκετά τεστ, αρχίζουν και βαριούνται... άλλοι απελπίζονται διότι εκεί που κάνουν 2-3 τεστ χωρίς λάθος ξαφνικά κάνουν 4! 
- Μετά από 30-40 τεστ, οι υποψήφιοι δεν ξέρουν ούτε πόσα τεστ έχουν κάνει αλλά ούτε και πόσες ερωτήσεις δεν έχουν δει καθόλου, ενώ παρασύρονται από τις εύκολες που έχουν εμφανιστεί πολλές φορές! 
- Ερωτήματα όπως: Σε πόσες ερωτήσεις θα έκανα λάθος αν τις συναντούσα την επόμενη φορά; Πόσα τεστ πρέπει ακόμα να κάνω; Πότε θα είμαι πραγματικά έτοιμος;
Είναι ερωτήματα που οδηγούν τον μαθητή να τα παρατήσει ή να δοκιμάσει να δώσει εξετάσεις χωρίς να είναι πραγματικά έτοιμος με αποτέλεσμα να κοπεί.  
- Το μεγαλύτερο ποσοστό μαθητών που περνά τις εξετάσεις στα σήματα τα καταφέρνει από τύχη! Απλά του “έκατσαν” γνωστές ή εύκολες ερωτήσεις!!!   
 

Αν θέλεις να γλιτώσεις διάβασμα και να κάνεις έξυπνα τεστάκια που ΔΕΝ βγάζουν τις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις και φυσικά να περάσεις με την πρώτη τις εξετάσεις σου με το μισό διάβασμα τότε πρέπει να μάθεις για τοTestkok.gr και τον μηχανισμό που εγγυάται την ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις εξετάσεις! Δες πως λειτουργεί το Τεστ Προόδου και θα καταλάβεις... 10.000 μαθητές το έχουν χρησιμοποιήσει και έχουν περάσει με την πρώτη με ποσοστό 99,9%!

 
 
Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα βασικά σήματα μέσα από την ολοκληρωμένη σειρά παρουσιάσεων των πινακίδων του ΚΟΚ
 
Παρουσίαση πινακίδων Αναγγελίας Κινδύνου (σήματα ΚΟΚ)  Παρουσίαση Ρυθμιστικών πινακίδων (σήματα ΚΟΚ)  Παρουσίαση ΠΛηροφοριακών πινακίδων (σήματα ΚΟΚ)  Παρουσίαση Πρόσθετων πινακίδων (σήματα ΚΟΚ)  Παρουσίαση Οριζόντιας Σήμανσης (σήματα ΚΟΚ)  Παρουσίαση φωτεινής σηματοδότησης (σήματα ΚΟΚ)
 
Ολοκληρωμένη παρουσίαση στις Διασταυρώσεις (σήματα ΚΟΚ)
 
 
 
 

 
 
 
Μελέτες περιπτώσεων Λεωφορείου ΠΕΙ (ΝΕΟ)
 
 

Γιατί είναι λάθος να κάνουμε εξάσκηση με τυχαία τεστ (test drive);

Θα συναντάς τα ίδια τεστ και τα ίδια σήματα ξανά και ξανά!

 
1) Δεν είναι σίγουρο ότι θα σου βγουν όλες οι ερωτήσεις του βιβλίου ακόμα και μετά από πολλά τεστ. Θα πρέπει επίσης να σκεφτείς, ότι κάποιες ερωτήσεις, θα πρέπει να τις δεις δύο και τρεις φορές τουλάχιστο ειδικά αν κάνεις και λάθος!
 
2) Είναι σίγουρο ότι θα δεις πάρα πολλές ερωτήσεις περισσότερες φορές από όσες χρειάζεσαι όπως την πινακίδα «επικίνδυνη δεξιά στροφή». Ξανά.... και ξανά....
 
3) Οι εύκολες ερωτήσεις είναι 3 φορές περισσότερες από τις δύσκολες, οπότε θα έχεις 3 φορές περισσότερες πιθανότητες να τις συναντάς σε κάθε τεστ. Θα σου συμβαίνει δηλ κάθε φορά το αντίθετο από αυτό που χρειάζεσαι! Θα συναντάς τις δύσκολες ερωτήσεις του κώδικα σπάνια, ενώ τις εύκολες πάρα πολύ συχνά!
 
4) Δεν θα ξέρεις πότε είσαι έτοιμος για τις εξετάσεις σου αφού δεν θα γνωρίζεις αν έχεις δει όλες τις ερωτήσεις και αν τις έχεις απαντήσει όλες σωστά την τελυταία φορά που τις συνάντησες... Δεν μπορείς να στηριχτείς στα τελευταία 5 τεστάκια όπου απάντησες σωστά σε όλες τις ερωτήσεις, διότι είναι πολύ πιθανό να έπεσαν εύκολες ερωτήσεις μια και οι πιθανότητες είναι περισσότερες και να βγάλεις λάθος συμπεράσματα! Αυτό που συμβαίνει συνήθως, είναι την ημέρα των εξετάσεων να πέσουν  2-3 ερωτήσεις (όχι παραπάνω) που πιθανόν δεν θα θυμάσαι, διότι τις συνάντησες στα πρώτα σου τεστ, τις απάντησες λάθος και δεν τις συνάντησες πάλι! Τα τυχαία τεστ δεν το γνωρίζουν αυτό ώστε να στις εμφανίσουν αρκετές φορές μέχρι να τις εμπεδώσεις!
 
Δεν έχεις να χάσεις τίποτα με το να πατήσεις στο πράσινο πλαίσιο "ΔΟΚΙΜΑΣΕ".... 

​Ας αφήσουμε να μιλήσουν οι αριθμοί:

 
Μόνο το 25% των μαθητών περνάει με την πρώτη ακολουθώντας την μέθοδο, εξασκούμε με τυχαία τεστάκια testdrive, διαβάζω βιβλίο!
 
Το 99% των μαθητών που εφάρμοσαν την μέθοδο του Testkok.gr ( Τεστ Προόδου - Τεστ Λαθών ) πέρασαν με την πρώτη, με λιγότερο κόπο και σε λιγότερο χρόνο!
 
 

      Δοκίμασε και σύγκρινε  το Test drive με το καλύτερο τεστ στα σήματα   

 

 

Τεστ σημάτων με τυχαία τεστ στα σήματα (testdrive)

 

Το Testkok.gr είναι η μόνη εφαρμογή στο διαδίκτυο, που παράγει αξιόπιστα τεστ σημάτων (test drive επίσημο τεστ υπουργείου), τα οποία συμφωνούν απόλυτα με την δομή του επίσημου τεστ υπουργείου! Πολλοί νομίζουν ότι τα τεστ αυτά είναι εντελώς τυχαία. Ο εκπαιδευτής σου γνωρίζει, ότι κάθε επίσημο τεστ περιλαμβάνει ερωτήσεις απ΄ όλα τα κεφάλαια. Αν ήταν εντελώς τυχαίο, υπήρχε περίπτωση κάποιο τεστ, να μην περιέχει ερωτήσεις από μία ενότητα, όπως για παράδειγμα ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
 
 
Για να μη συμβεί αυτό και να εξεταστείς σωστά σε όλη την ύλη, το επίσημο τεστ διαθέτει κάποιο πρόγραμμα, που επιλέγει τυχαίες ερωτήσεις αλλά από όλη την ύλη σε σωστή αναλογία. Αυτό το πετυχαίνει εμφανίζοντας κάθε ενότητα (ομάδα ερωτήσεων) σε συγκεκριμένα πάντα σημεία. Πχ. η ερώτηση ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ 48 στο επίσημο πρόγραμμα του υπουργείου εμφανίζεται πάντα στην ερώτηση 13 και πάντα στην ερώτηση 13 όσα τεστ και να κάνουμε θα συναντούμε μόνο διασταυρώσεις ενώ τις πινακίδες θα τις συναντούμε μόνο στις ερωτήσεις από 3 έως 11!
 
 
Στα υπόλοιπα τεστ που θα βρεις στο ίντερνετ ( test drive ) θα συναντάς την ίδια ερώτηση σε διαφορετικά σημεία. πχ. το ΣΤΟΠ μπορεί να το συναντήσεις στην πρώτη ερώτηση αλλά μπορεί και στην ερώτηση 13 . Οι αλγόριθμοι που έχουν δημιουργήσει οι προγραμματιστές, είναι εντελώς διαφορετικοί από το επίσημο πρόγραμμα του υπουργείου! Η διαφορά είναι ότι θα χρειαστεί να κάνεις πολύ περισσότερα τεστ για να πετύχεις όλες τις ερωτήσεις τουλάχιστο μία φορά!