ΤΕΣΤ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Συνεργαζόμενες ποιοτικές σχολές οδηγών για δίπλωμα αυτοκινήτου, φορτηγού, μηχανής, λεωφορείου

 

 

Τεστ στα σήματα του ΚΟΚ ανά κατηγορία! Διαθέτει και υποκατηγορίες

Διαθέτει και υποκατηγορίες για στοχευμένη εξάσκηση.

Χωρίσαμε κάποιες κατηγορίες σε μικρότερες υποκατηγορίες...

Είναι γνωστό ότι οι ερωτήσεις του Κώδικα είναι 824. Είναι χωρισμένες σε κατηγορίες (κεφάλαια) όπως: ΑΛΚΟΟΛ, ΣΗΜΑΝΣΗ, ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ κλπ.
Οι κατηγορίες ΣΗΜΑΝΣΗ και ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ είναι 2 από τις 25 κατηγορίες του κώδικα, οι οποίες περιλαμβάνουν τις μισές σχεδόν ερωτήσεις όλου του βιβλίου! Η κατηγορία ΣΗΜΑΝΣΗ συγκεκριμένα περιλαμβάνει 250 περίπου ερωτήσεις!!!

 

 

Που γίνονται συνήθως τα λάθη;

 
Οι περισσότεροι μαθητές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη κατηγορία ΣΗΜΑΝΣΗ, στην πραγματικότητα δυσκολεύονται στις παραλληλόγραμμες πινακίδες και όχι σε όλες! Παρόμοια στις διασταυρώσεις, δυσκολεύονται συνήθως σε εκείνες που περιέχουν τροχονόμο και σήμανση.
 
 

 

 

Τέλος στα τυχαία τεστ σημάτων! Κάνε τεστ ανά κατηγορία με το Testkok.gr

Έχεις πρόβλημα σε 50 ερωτήσεις και πρέπει να δώσεις 1.000 απαντήσεις!!!

 

Υπάρχουν προγράμματα στο διαδίκτυο που δίνουν την δυνατότητα στους μαθητές να κάνουν τεστ ανά κατηγορία, με την διαφορά ότι τα τεστ αυτά, περιλαμβάνουν όλες τις ερωτήσεις της κατηγορίας που επέλεξε ο μαθητής, με αποτέλεσμα να είναι κουραστικά και χρονοβόρα…  Αν ένας μαθητής δυσκολεύεται στην κατηγορία ΣΗΜΑΝΣΗ και πρέπει να δει 50 συγκεκριμένες ερωτήσεις που τον δυσκολεύουν τρεις με τέσσερεις φορές, είναι υποχρεωμένος να διαβάσει χίλιες ερωτήσεις και να απαντήσει χίλιες φορές αφού θα πρέπει να κάνει 4 τεστ των 250 ερωτήσεων!!!

 

 

Τεστ στα σήματα του ΚΟΚ ανά κατηγορία! Διαθέτει και υποκατηγορίες

Οι μικρές μπουκιές χωνεύονται καλύτερα…

 
Εμείς χωρίσαμε αυτές τις δύο μεγάλες κατηγορίες σε υποκατηγορίες, ώστε να μπορείς να δεις μέσα από τα στατιστικά σου, τα λάθη και τις αδυναμίες σου και να κάνεις πιο στοχευμένη εξάσκηση εκεί που πρέπει αποφεύγοντας τις περιττές ερωτήσεις...
 
Την κατηγορία ΣΗΜΑΝΣΗ την χωρίσαμε σε στρογγυλές πινακίδες, παραλληλόγραμμες, τρίγωνες (κινδύνου) κλπ. Με παρόμοιο τρόπο χωρίσαμε και τις διασταυρώσεις! Τώρα  μπορείς να εξασκηθείς στις ερωτήσεις εκείνες, που οι περισσότεροι μαθητές κόβονται στις εξετάσεις! Μπορείς να κάνεις τεστ μόνο στις διασταυρώσεις που δεν έχουν καθόλου φωτογραφία ή σε αυτές που έχουν σήμανση και τροχονόμο…
 
Χωρίσαμε και την κατηγορία ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ. Στο βιβλίο όλες οι ερωτήσεις είναι σε μία κατηγορία (Μ) ενώ στο Testkok.gr  υπάρχουν οι κατηγορίες ρουχισμός, ασφάλεια, ταχύτητα κλπ. Αυτό βοηθά και τον εκπαιδευτή σου, ο οποίος εποπτεύει την πρόοδο σου, να εντοπίζει εύκολα τις αδυναμίες σου και να σε βοηθά εκεί ακριβώς που χρειάζεσαι!

 

Κάθε κατηγορία περιλαμβάνει δύσκολες αλλά και εύκολες ερωτήσεις...

 
Για μας η τυχαία επιλογή των ερωτήσεων, ακόμα και στα τεστ ανά κατηγορία, είναι κόκκινο πανί! Στην περίπτωση της τυχαίας επιλογής των ερωτήσεων, το πρόγραμμα θα δημιουργούσε τεστ, όπου οι εύκολες, οι μέτριες και οι δύσκολες ερωτήσεις θα είχαν τις ίδιες πιθανότητες να εμφανιστούν. Αυτό κάνουν τα κοινά τεστ κατηγορίας και όχι το Testkok.gr! Στο δικό μας τεστ κατηγορίας επιλέγεις εσύ τον αριθμό των ερωτήσεων που θες να έχει κάθε τεστ και το πρόγραμμα δίνει προτεραιότητα στις δυσκολότερες ερωτήσεις και σε αυτές που έχεις κάνει τα περισσότερα λάθη.

 

 

      Δοκίμασε και σύγκρινε  το Test drive με το καλύτερο τεστ στα σήματα

 

 

 

 

 

 

Προσοχή στα τυχαία τεστ σημάτων (Testdrive)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

 

Είναι λάθος να χρησιμοποιείς το τεστ ανά κατηγορία συνεχώς προκειμένου να εξασκηθείς.

 
Δεν είναι σωστή η σκέψη πρώτα θα μάθω το αλκοόλ, μετά τα σήματα κλπ. Το τεστ προόδου έχει φτιαχτεί γι αυτόν ακριβώς το σκοπό. Κατά την εκπαίδευσή σου θα έχεις συνεχώς επαφή με όλες τις κατηγορίες διαφορετικά, όταν φτάσεις στη τελευταία, θα έχεις ξεχάσει τη πρώτη!!! Με το τεστ προόδου θα ξεκινήσεις με τις εύκολες ερωτήσεις και σιγά σιγά θα συναντάς τις πιο δύσκολες αλλά ομοιόμορφα σε όλα τα κεφάλαια, με σωστή αναλογία. Το τεστ ανά κατηγορία είναι κατάλληλο να το χρησιμοποιείς σε κατηγορίες που έχεις μείνει πίσω και έχεις τα περισσότερα λάθη.
Μπορείς επίσης να χρησιμοποιείς το Τεστ Κατηγορίας, αν παρακολουθείς παράλληλα θεωρητικά μαθήματα στη σχολή σου, όπου μετά από κάθε μάθημα, μπορείς να δουλεύεις στο σπίτι, την κατηγορία που παρακολούθησες και στη σχολή σου!