Τα οφέλη για τις σχολές οδηγών.

 

 

Ο όρος value for money προσδιορίζει την ποιότητα μίας υπηρεσίας σε σχέση με το κόστος. Είναι αλήθεια ότι η σημερινή νεολαία με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας και το ίντερνετ μπορεί να ενημερωθεί εύκολα και γρήγορα προκειμένου να αγοράσει ένα προϊόν ή μία υπηρεσία. Τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά στον τομέα της ενημέρωσης με τα social media (Facebook) τα forum και τα διάφορα ενημερωτικά site όπου μπορεί κανείς μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να ενημερωθεί για το προϊόν ή την υπηρεσία που θέλει να αγοράσει αποφεύγοντας παγίδες, ενώ εύκολα εμπιστεύεται τα σχόλια των φίλων που έχουν πραγματοποιήσει παρόμοιες αγορές! Είναι αυτοί που δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν κάνοντας ένα θετικό σχόλιο ή αρνητικό αν μείνουν δυσαρεστημένοι. Ότι γραφτεί στο ίντερνετ δεν ξεγράφεται αλλά αφήνει για πάντα το ψηφιακό του αποτύπωμα!

Σίγουρα διανύουμε μία δύσκολη εποχή οικονομικής κρίσης. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι σημερινοί πελάτες δεν γνωρίζουν το συμφέρον τους η δεν το αναζητούν! Συμφέρουσα αγορά δεν είναι πάντα η οικονομική αγορά αλλά η αγορά μιας υπηρεσίας ή ενός προϊόντος που μας προσφέρει περισσότερα σε σχέση με την τιμή του! Το θέμα είναι ότι ο σημερινός πελάτης – υποψήφιος μαθητής είναι πλέον «ψαγμένος» και δεν μπορεί να ξεγελαστεί εύκολα.

 

 

Είναι απαραίτητα τα εργαλεία επικοινωνίας;

Ακόμα και αν είστε μία σχολή με κύρος και υψηλό δείκτη παροχής υπηρεσιών δεν μπορείτε να πείσετε τον υποψήφιο μαθητή εύκολα διότι δεν έχει μέτρο σύγκρισης! Το μόνο όπλο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι η κοινωνική σας απήχηση. Όσοι περισσότεροι μαθητές μείνουν ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες σας τόσο μεγαλύτερη επισκεψιμότητα θα έχει η σχολή σας και φυσικά περισσότερες εγγραφές αρκεί να υπάρχει και ο τρόπος αυτή η ικανοποίηση να διοχετευθεί σωστά στη μεγαλύτερη δυνατή ομάδα ανθρώπων!

 

Σε αυτό το λεπτό σημείο έρχεται να δώσει λύση το Testkok.gr!!!

Οι μαθητές περνούν ξεκούραστα τις εξετάσεις τους μέσα από μία ευχάριστη και σύγχρονη πλατφόρμα! Δεν ξεγελούμε τον μαθητή με όμορφα γραφικά αλλά του περνάμε το μήνυμα ότι η εφαρμογή στηρίζεται στην σοβαρή δουλειά που έχει γίνει από πίσω! Αυτό ο μαθητής το αντιλαμβάνεται όπως επίσης αναγνωρίζει το γεγονός ότι η σχολή που επέλεξε είναι μία σύγχρονη σχολή οδηγών! Η εφαρμογή αλληλεπιδρά με την facebook σελίδα της σχολής και το προφίλ του μαθητή και συχνά ο μαθητής ανακοινώνει στον τοίχο του την πρόοδό του και διάφορα άλλα κολπάκια όπου οι φίλοι του βλέπουν, σχολιάζουν, κοινοποιούν, ρωτούν, μαθαίνουν! Μία σημερινή επιχείρηση που δεν έχει facebook σελίδα είναι σαν να μην έχει ταμπέλα στο κατάστημά της!

Το μυστικό λοιπόν της επιτυχίας δεν είναι άλλο από το να αφήνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους και περισσότερο ικανοποιημένους πελάτες οι οποίοι θα μεταφέρουν την ικανοποίηση τους στον ευρύτερο κοινωνικό τους κύκλο!

Είναι απόλυτα βέβαιο ότι αν δύο φίλοι προσπαθήσουν να πείσουν τον τρίτο της παρέας σε ποια σχολή οδηγών να γραφτεί έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να τον πείσει ο μαθητής εκείνος που πέρασε με Testkok.gr και αυτό έχει αποδειχτεί στην πράξη όταν πλέον οι μαθητές που το γνωρίζουν το ζητούν από τις σχολές που το διαθέτουν πριν καν γραφτούν!

Το Testkok.gr έχει σαν βασικό στόχο να βοηθήσει τον μαθητή να περάσει τις εξετάσεις του ενώ παράλληλα να αναδείξει την σχολή οδηγών μέσω του μαθητή! Το δεύτερο είναι πολύ βασικό στοιχείο και είναι ο λόγος που πλέον οι συνεργάτες μας δίνουν κουπόνια ακόμα και σε μαθητές που δεν χρειάζεται παρά να ρίξουν μια ματιά στο βιβλίο!

 

Εκμεταλλευτείτε την κοινωνική δικτύωση της σύγχρονης νεολαίας!!!

Είναι σίγουρο ότι μία μεγάλη ομάδα μαθητών όπως οι φοιτητές ή άτομα με υψηλή μόρφωση δεν έχουν ανάγκη από το Testkok.gr όμως αυτές οι κοινωνικές ομάδες έχουν περισσότερη κοινωνική απήχηση και επιρροή. Είναι οι μαθητές εκείνοι που όταν κοινοποιήσουν κάτι στο προσωπικό τους προφίλ ή στο φοιτητικό forum που συμμετέχουν θα επηρεάσουν περισσότερους μαθητές στην επιλογή τους. Αυτό όμως για να γίνει πρέπει πραγματικά να μείνουν ικανοποιημένοι! Αν απλά βγάλουν ένα οικονομικό δίπλωμα δεν θα το πουν πουθενά και αυτό θα έχει μία συνεχή φθίνουσα πορεία για τη σχολή σας. Αν πάλι κάνετε μία άριστη δουλειά στο κομμάτι της θεωρίας και της πρακτικής εκπαίδευσης πάλι υπάρχει χώρος για το Testkok.gr, διότι είναι το κατάλληλο εργαλείο που θα διοχετεύσει την ικανοποίηση αυτή στο κοινωνικό περιβάλλον του κάθε μαθητή!  Για τον λόγο αυτό έχουμε δημιουργήσει το επίπεδο 1 όπου το δηλώνουν οι μαθητές που έχουν παρακολουθήσει θεωρία, γνωρίζουν από αυτοκίνητα και έχουν υψηλό μορφωτικό επίπεδο. Σε αυτούς το πρόγραμμα δημιουργεί μία ταχύρυθμη εκπαιδευτική συμπεριφορά όπου ο μαθητής με 30-35 τεστάκια είναι έτοιμος έχοντας περάσει απ΄ όλες τις ερωτήσεις του κώδικα και μόνο τις δύσκολες βλέπει 2 φορές ή εκείνες τις λίγες που θα κάνει λάθος! Ακόμα και αυτός ο μαθητής θα γλυτώσει χρόνο και κόπο και θα αντιληφτεί περισσότερο τις δυνατότητες της εφαρμογής προτείνοντας την στους αδύναμους φίλους του!

 

Έχουμε δημιουργήσει μία κλειστή ομάδα στο facebook μόνο για σχολές οδηγών που είναι συνεργάτες του Testkok.gr όπου εκεί ανταλλάσουμε απόψεις, συμβουλεύουμε, μοιραζόμαστε δεδομένα και πληροφορίες απ΄ όλη την Ελλάδα! Εκεί μπορούμε να γνωριστούμε καλύτερα!