Μήνυμα προς τους εκπαιδευτές.

Αγαπητέ εκπαιδευτή… 
 
Το ότι βρίσκεστε σε αυτό site και διαβάζετε αυτές τις γραμμές, σημαίνει ότι ανήκετε στην κατηγορία εκπαιδευτών που ενδιαφέρονται και ενημερώνονται για ό,τι σύγχρονο υπάρχει στο χώρο της εκπαίδευσης προσπαθώντας να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους υποψήφιους μαθητές τους, κάνοντας ευχάριστο και δημιουργικό τον τρόπο εκμάθησης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
 
Το Testkok.gr, έχει σαν βασικό σκοπό την εξάσκηση των μαθητών στο ερωτηματολόγιο του Κώδικα Oδικής Κυκλοφορίας σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα TestDrive-V2 με μία πρωτοποριακή μέθοδο που εξασφαλίζει την επιτυχία των μαθητών απαιτώντας την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια. Ο βασικός άξονας της λειτουργίας του είναι να δημιουργεί τεστ παρόμοια με αυτά του υπουργείου, με την διαφορά ότι δεν είναι τυχαία αλλά στηρίζονται στην λογική της εκπαίδευσης και όχι του Τεστ. Περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να μάθετε στην ενότητα Testkok - Τεστ προόδου – Τεστ κατηγορίας – Τεστ λαθών.

 

 

Πολλές σχολές οδηγών είναι συνεργάτες μαςΤο Testkok.gr δίνει μια προστιθέμενη αξία στην υπάρχουσα στάθμη υπηρεσιών της σχολής σας και δεν αντικαθιστά τα θεωρητικά μαθήματα ενώ παράλληλα δημιουργεί έναν πόλο έλξης των νέων υποψηφίων οδηγών ώστε να γραφτούν στην δική σας σχολή. Η σωστή χρήση του Testkok.gr και η σωστή παρουσίαση της εφαρμογής στους υποψήφιους πελάτες σας θα ανεβάσει σημαντικά τα ποσοστά εγγραφών σε σχέση με τον αριθμό επισκεπτών στην σχολή σας. Ο αριθμός επισκεπτών θα ανέβει και εκείνος, σε δεύτερο χρόνο, αφού οι μαθητές σας θα μένουν περισσότερο ικανοποιημένοι και το ποσοστό επιτυχίας της σχολής στον τομέα των θεωρητικών εξετάσεων θα φτάσει στο 100%. Παράλληλα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα social media (facebook) και να προβάλλετε το πλεονέκτημα σας έναντι του ανταγωνισμού, ανεβάζοντας επιπλέον τον αριθμό επισκεπτών! Πολλοί δυστυχώς νομίζουν ότι το μόνο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα είναι η χαμηλή τιμή! Σας διαβεβαιώνουμε ότι οι περισσότεροι συνεργάτες μας έχουν τις πιο υψηλές τιμές της αγοράς, αλλά τις χαμηλότερες σε σχέση με τον δείκτη υπηρεσιών που προσφέρουν. Το δίπλωμα δεν είναι προϊόν, να το παζαρεύει κανείς…
 
Οι περισσότεροι συνεργάτες μας είναι αυστηροί εκπαιδευτές και επέλεξαν να εντάξουν το Testkok.gr στην υπάρχουσα μέθοδο εκπαίδευσης που ακολουθούν αφού προηγουμένως το δοκίμασαν οι ίδιοι και αφού μελέτησαν πάρα πολύ τόσο τον τρόπο λειτουργίας του όσο και τα κείμενα με τις βοήθειες, τα βιντεάκια κλπ. Μπορείτε και εσείς, ζητώντας μας έναν λογαριασμό!
 
Βασικό στοιχείο της επιτυχίας του Testkok.gr είναι η συμμετοχή του εκπαιδευτή μέσω της πλατφόρμας, όπου δίνεται η δυνατότητα μελέτης και εκτίμησης της προσωπικής καρτέλας στατιστικών του κάθε μαθητή. Αυτό δίνει την δυνατότητα στον εκπαιδευτή να εκτιμήσει την πρόοδο του μαθητή, να εντοπίσει τις αδυναμίες του και να κάνει στοχευμένη εκπαίδευση λύνοντας τυχών απορίες των μαθητών λίγο πριν τις επίσημες εξετάσεις. Συνήθως δεν είναι πάνω από 30 – 40 ερωτήσεις για κάθε μαθητή!
 
Παρακαλούμε, δοκιμάστε να κάνετε μια εικονική είσοδο σαν μαθητής και σαν δάσκαλος, ώστε να δείτε το περιβάλλον, τα τεστ, τις βοήθειες και τα βιντεάκια. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτά που θα δείτε μέσα από την demo είσοδο, παρόλο που είναι εντυπωσιακά, αποτελούν το 25% της επιτυχίας των μαθητών στις εξετάσεις. Το βασικό στοιχείο της επιτυχίας είναι το λογισμικό και ο τρόπος που επιλέγονται κάθε φορά τα τεστ! Δηλαδή, το γεγονός ότι κάθε τεστ δημιουργείται με βάση τις ικανότητες του μαθητή, την πρόοδό του, τα λάθη του κλπ. Για να μπορέσουμε να το περιγράψουμε με δυο λόγια, τα τεστ παράγονται με έναν τρόπο όπως ακριβώς θα το κάνατε εσείς αν είχατε την δυνατότητα να δημιουργείτε όλα τα τεστ με χειροκίνητο τρόπο έχοντας φυσικά την ικανότητα να θυμάστε κάθε απάντηση του μαθητή! Για να μπορέσετε λοιπόν να σχηματίσετε πλήρη εικόνα για τις δυνατότητες της εφαρμογής και να δείτε το 100% της επιτυχίας των μαθητών σας στις θεωρητικές εξετάσεις θα πρέπει να δοκιμάσετε την εφαρμογή σε πραγματικούς μαθητές και μάλιστα «δύσκολους».

 

Είμαστε στην διάθεση σας να λύσουμε κάθε σας απορία.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@testkok.gr